Orë letrare me Anisa Markarian

12 November
Samstag 16:30 PBZ Hardau

Mjeke, shkrimtare, aktore e skenariste, Anisa Markarian vjen për herë të parë në Zyrih, për një bashkëbisedim me lexuesit dhe artdashësit.

Ju presim të shtunën, 12 nëntor 2022, në orën 16.30, në Bibliotekën Pestalozzi Hardau

Sie benötigen Hilfe?

Schauen Sie sich auf unseren Hilfe-Seiten um oder nehmen Sie Kontakt mit uns auf.