Albanisch/Shqip

Zbuloni me fëmijën tuaj botën e përrallave dhe librave në gjuhën shqipe.

  • Ne këndojmë
  • dëgjojmë dhe tregojmë përralla
  • mësojmë këngë dhe vjersha
  • shikojmë libra me figura, luajmë, ngjyrosim, bëjmë punëdore
  • dhe njohim bibliotekën!

Gjithashtu për prindrit japim informacione për të ndihmuar fëmijët në zhvillimin e gjuhës shqipe dhe gjermane

Për prindërit dhe fëmijët prej 2 deri 5 vjeç

Animacionet zgjasin 90 minuta

PBZ Biblioteka interkulturore Hardau

Animacionet janë gratis!

Datat: Të mërkurave mbasdite, 14 h – 15.30 h

2019:
21., 28. gusht
25. shtator
2., 9., 16., 23., 30. tetor
6., 13., 20., 27. dhjetor

Weiterempfehlen:

Wir verwenden Cookies, um mittels Google Analytics die Besuchszeiten, Häufigkeit und Seitenaufrufe unserer Website zu analysieren. Mit der Nutzung unserer Website erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies einverstanden.