Albanisch/Shqip

Zbuloni me fëmijën tuaj botën e përrallave dhe librave në gjuhën shqipe.

  • Ne këndojmë
  • dëgjojmë dhe tregojmë përralla
  • mësojmë këngë dhe vjersha
  • shikojmë libra me figura, luajmë, ngjyrosim, bëjmë punëdore
  • dhe njohim bibliotekën!

Gjithashtu për prindrit japim informacione për të ndihmuar fëmijët në zhvillimin e gjuhës shqipe dhe gjermane

Për prindërit dhe fëmijët prej 2 deri 5 vjeç

Animacionet zgjasin 90 minuta

PBZ Biblioteka interkulturore Hardau

Animacionet janë gratis!

Datat: Të mërkurave mbasdite, 14 h – 15.30 h

2018:
22., 29. gusht
5. shtator
3., 10., 17., 24., 31. tetor
7., 14., 21., 28. nëntor

Weiterempfehlen: