Albanisch/Shqip

Zbuloni me fëmijën tuaj botën e përrallave dhe librave në gjuhën shqipe.

  • Ne këndojmë
  • dëgjojmë dhe tregojmë përralla
  • mësojmë këngë dhe vjersha
  • shikojmë libra me figura, luajmë, ngjyrosim, bëjmë punëdore
  • dhe njohim bibliotekën!

Gjithashtu për prindrit japim informacione për të ndihmuar fëmijët në zhvillimin e gjuhës shqipe dhe gjermane

Për prindërit dhe fëmijët prej 2 deri 5 vjeç

Animacionet zgjasin 90 minuta

PBZ Biblioteka interkulturore Hardau

Animacionet janë gratis!

Datat: Të mërkurave mbasdite, 14 h – 15.30 h

6., 13. 20. dhe 27. shtator 2017
4., 11., 18., tetor
1., 8., 15., 22., und 29. nëntor 2017

Weiterempfehlen: